Ken jij het babynestje al? De musthave van NU!

Helemaal hip is het babynestje. Een babynestje is een ideaal product voor je pasgeboren baby. Een babynestje is een mandje van zachte stof en vulling. Je kindje ligt er namelijk knus en veilig in vanwege de wat hogere rand om het babynestje. 

Een heel erg bekend merk is Done bij Dear. Zij hebben heel veel verschillende soorten babynestjes. Een van de eerste merken met babynestjes. Het merk komt uit Scandinavië en daar is  het al veel langer normaal om een babynestje te gebruiken toen het in Nederland nog onbekend was. 

Een babynestje is zo comfortabel voor je baby omdat het nestje een hoge rand heeft en dit geeft je baby een gevoel van geborgenheid, omdat de ruimte wat kleiner wordt gemaakt.

Een babynestje is ook heel gemakkelijk mee te nemen. Wanneer je op reis gaat, op vakantie of op visite zo heeft je baby altijd het vertrouwde babynestje waar het in kan slapen.

Je kunt het babynestje op verschillende plaatsen gebruiken. In de box, op de bank, kinderwagen etc. Wel altijd onder toezicht van een volwassene dus laat je baby er niet 's nachts in slapen in zijn bedje.

Babynestjes zijn te gebruiken tot je baby een maand of 6 is. Dan merk je dat ze er niet goed meer inpassen. En zeker als ze beginnen om te rollen is het verstandig extra goed op te letten.

Leuk een babynestje
Maar ze zijn Best Prijzig

Ben je handig en creatief of heb je een handige oma, mama, tante etc dan zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om zelf een babynestje te maken. Heel leuk om te doen voor de helft van de prijs en wat je zelf maakt of krijgt dat zelfgemaakt is heeft ook iets heel speciaals. Bekijk de superleuke instructie  hier om zelf je eigen babynestje te maken. 

Themes
Users
Active Installs

Zelf knutselen

Geboorte express heeft een groot scala aan accessoires om zelf te knutselen voor de geboorte. Denk aan een geboortekrans, tafelversiering, een geboorte guirlande. 

GeboorteXpress verzorgt alles op het gebied van versiering rondom de geboorte, binnen in de woning en buiten de woning. Hierbij kunt u denken aan raamdecoraties, ooievaars, geboorteborden, standaard versiering enz enz. Het assortiment bestaat uit kraamcadeaus met en zonder naam, veel ontworpen in eigen atelier, een uniek produkt dus. Ook voor geboortebedankjes kan men er terecht.

Bij interesse vind je hier meer informatie.