Babyshower Hello World

Ken jij de baby shower al? De manier om de zwangere even volledig in het zonnetje te zetten. Dus je vriendin, nicht, vrouw, kennis, collega even helemaal laten opfleuren met een leuke dag voordat de baby komt. 

Baby en Ouders Babyshower

De baby shower wordt meestal gehouden als de aanstaande moeder 7 a 8 maanden zwanger is. Plan niet te laat want voor je het weet wordt de baby ineens drie weken eerder geboren. Creëer mooie herinneringen zoals een mooi fotoalbum.

Een baby shower is vooral een gezellig samenzijn met moeders, zussen en vriendinnen waarbij de aanstaande moeder even extra in het zonnetje wordt gezet met lekkere hapjes en cadeautjes voordat ze gaat bevallen.

Hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken. TIP: maak een gastenlijst en maak een app groep aan en vraag iedereen om een hapje te maken en mee te nemen. Voor het prikken van een datum kun je heel handig de online datumprikker gebruiken.

Zorg voor hilarische momenten kies leuke spelletjes om te doen. TIP: geboortedatum en naam raden, quiz hoeveel weet de aanstaande moeder over baby's en de zwangerschap, babyfoto raden laat iedereen een baby foto meenemen en raden maar.

Zet de zwangere in het zonnetje

Waar houd je de baby shower bij de zwangere thuis of bij een vriendin? Kies voor leuke versiering om de zwangere echt helemaal in het zonnetje te zetten. Deze kun je zelf maken maar er is tegenwoordig ook veel leuke versiering te koop. Klik op link hieronder voor de leukste baby shower versiering. Helemaal leuk als de zwangere nergens van weet en met een smoes ergens heen wordt gelokt zo is het een echte verrassing. 

Themes
Users
Active Installs

Een persoonlijk tintje

Kies voor een persoonlijk tintje. Kadootje4kids.nl staat bekend om haar handgemaakte luiertaarten die met liefde en passie zijn ontworpen. De taarten zijn gemaakt van leuke en handige cadeautjes, zoals sokjes, dekentjes, een speen en natuurlijk luiers! Meer informatie vind je hier