Een van de leukste dingen is je baby in bad doen

Je baby is meestal heel ontspannen en geniet er ook van. Het is verstandig om je baby dagelijks in bad te doen. 

babyenouders baby in bad

Laat je baby nooit alleen in het bad of op het aankleedkussen. Leg alle spulletjes klaar die je nodig hebt om je baby in bad te doen en daarna aan te kleden. Een leuke handige verzorgingsset vind je hier.

Controleer met je elleboog of een badthermometer of het water de goede temperatuur heeft. De ideale temperatuur is tussen 37 graden. Een goede badthermometer vind je hier.

Zorg dat de ruimte waarin je je baby in bad doet een fijne temperatuur heeft en sluit ramen en deur. Heb je weinig ruimte, ga je vaak op vakantie of logeert de baby weleens bij oma dat is dit badje ideaal.

Ondersteun altijd het nekje van je baby in bad. Gebruik bij het afdrogen altijd hydrofiele luiers. Er zijn ook XL swaddle doeken om je baby mee af te drogen. Bekijk ze hier.

Tips voor je baby in Bad
Je baby veilig in bad

Veel baby’s vinden het leuk om in bad te gaan. Is je baby nog heel klein en heeft het last van buikkrampjes kan een tummy tub echt uitkomst bieden om  je baby even te laten ontspannen. Meer informatie over de tummy tub vind je hier

De Online Drogist

Als ouders heb je het vaak al druk genoeg met de zorg voor je baby. Maak het jezelf wat makkelijker. De Online Drogist is ideaal om de verzorgingsartikelen voor je baby online te bestellen. 

DeOnlineDrogist.nl is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste 100% internetdrogisterij van Nederland. 

Voor 11.00 uur besteld dezelfde dag nog in huis. Alles voor je babyverzorging, zwangerschap, vitamines en gezondheid vind je hier.