Een overzicht van leuke GRATIS babydozen en zwangerschapsboxen

babyenouders inhoud blije doos Prenatal

Altijd welkom en leuk om te krijgen. Als je zwanger bent zijn er zoveel mogelijkheden om gratis producten uit te proberen en leuke gadgets te bemachtigen. Bij Prenatal kun je de gratis babybox aanvragen. Een superleuke doos met heel veel handige spulletjes voor je baby. Het heet de BLIJE DOOS. Je krijgt een cadeaupakket en het magazine WIJ. Klik hier om de GRATIS Blije Doos aan te vragen.

 

babyenouders kruidvat blije doos

Heb je een klantenkaart bij het Kruidvat? Dan kun JIJ helemaal gratis de BLIJE TAS online aanvragen bij het Kruidvat. Je ontvangt dan een Kruidvat Newborn luiers (20 stuks), Kruidvat koelbijtring en Kruidvat Baby schuimbad. Daarnaast ontvang je ook een kortingscode om je eigen foto’s GRATIS op een stickervel te laten drukken. Vraag deze leuke tas aan. Bekijk deze leuke GRATIS tas nu. 

Jumbo heeft ook een geweldig GRATIS  babypakket. Het is een rijkelijk gevuld pakket met luiers, luierzakjes, baby verzorging, knuffel en eten voor je baby. Haal jij het leuke GRATIS hallo mama kado op bij jouw jumbo binnen drie maanden na de geboorte. Klik dan hier. 

Rompertjes, je zult merken je kunt er niet genoeg van hebben. Leuk deze actie van Zeeman om een gratis rompertje helemaal gratis weg te geven voor aanstaande mama’s en papa’s. Gemaakt van biologisch katoen en met stretch. Bestel JOUW gratis romper hier.  

babyenouders gratis proefdruk

Je hebt een idee in je hoofd voor het geboortekaartje maar hoe zou het er nu in het echt uitzien? Voordat je de bestelling plaatst kun je bij Kaartje2Go een gratis proefdruk aanvragen van je geboortekaartje.