Een handig overzicht met kindvriendelijke restaurants.

babyenouders kindvriendelijk restaurant het spoor

Bij uitstek een kindvriendelijk restaurant is restaurant ‘T Spoor in Sprang Cappelle (Noord-Brabant).  Je dineert in het stationskoffiehuis van voormalig Station Capelle-Nieuwevaart. 

Speciaal voor de kleine gasten is er een kinderkaart gemaakt. Tijdens het wachten op de heerlijke gerechten kunnen kinderen vanaf 3 jaar zich vermaken in de speelkamer. Deze gezellige kamer is helemaal in junglesfeer en heeft leerzame, vermakelijke speelsystemen en interactieve bezigheden zoals touch- screens en een playstation. Er is een echte loungehoek met de nieuwste Disneyfilms op DVD en er is een kinderjuf aanwezig die helpt met knutselen. Oja, in het restaurant kunt je op beeldschermen je kind zien spelen!

 

babyenouders kindvriendelijk restaurant koeckers

Pannenkoekenhuis Koeckers heeft als missie om de allerlekkerste pannenkoeken te bakken van Den Hout en omstreken en de gasten jong en oud daarnaast nog een unieke beleving te geven. Naast verschillende themaruimtes en een terras biedt Pannenkoekenhuis Koeckers voor de kinderen binnen een mooie speelgrot en buiten fantastische grote speeltuin.

babyenouders kindvriendelijk restaurant spijs en ijs

Speciaal voor de kleine gasten is er een kinderhoek bij Spijs en IJs. Tijdens het wachten op de heerlijke gerechten kunnen kinderen zich vermaken in de kinderhoek. Deze gezellige speelhoek heeft een groot springkussen en een speeltoestel voor de allerkleinsten. Voor de grotere kinderen is er een playstation en een voetbalspel. Ook is er een hoek met een DVD met disneyfilms. De kinderen kunnen ook een leuk knutselwerkje maken. En dit alles onder het toeziend oog van een kindermeisje.  

Landelijk tegen de polders van Rijen en langs vele fietsroutes van Dongen, Rijen, Dorst en Tilburg. Een sfeervolle ontmoetingsplaats voor lunch diner of een heerlijk kopje koffie op het terras.

babyenouders gastels sfeer kindvriendelijke restaurant

Gelegen aan het terras en de Sfeerschuur grenst een royale speeltuin. Dit is Gastels Sfeer. Een kindvriendelijke omgeving waar je de kinderen met een gerust gevoel kunt laten spelen. Er is de mogelijkheid om plaats te nemen aan één van de tafels die in de speeltuin staan. Zo kun je genieten van een verfrissend drankje en hapje terwijl de kinderen zich naast u kunnen vermaken in de speeltuin of op het springkussen.