De kracht van mineralen

Kinderwens?  Breng je hormoonhuishouding weer in balans en vergroot je vruchtbaarheid en de kans om zwanger te worden. 

By Tamara

Je hebt de wens om zwanger te worden. Het mooiste wat er bestaat mee te gaan maken namelijk vader en moeder wensen te worden. Zo dankbaar als de 1 is dat het direct lukt of dat het zelfs een verrassing is zo kan het voor een ander zijn dat het niet zo snel als gewild wil lukken. Het blijft een wonder, het is ook niet we nemen een kind, nee het blijft iets heel bijzonders zwanger raken en daarna papa en mama worden. Als dat lukt mag je daar eeuwig dankbaar voor zijn.

Om zwanger te worden zijn er manieren die kunnen helpen om je vruchtbaarheid te vergroten. Een hele natuurlijke manier is hierbij het gebruik van puur natuurlijke mineralen. Al raad ik natuurlijk ook altijd aan om de huisarts in te schakelen als de gehoopte zwangerschap uitblijft om je goed medisch te laten adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Om zwanger te kunnen worden is het erg belangrijk dat je hormonen met elkaar in balans zijn. De hormonen progesteron en oestrogeen moeten goed in evenwicht zijn met elkaar om zwanger te kunnen zijn. Daarnaast is het van belang om geen tekort te hebben aan jodium, zink, chroom, boron, selenium, mangaan en magnesium.

Ik breng je graag op de hoogte van natuurlijke mineralen die je vruchtbaarheid kunnen vergroten. Er is een “vergeten” mineraal die je kan helpen om de disbalans in je hormoonhuishouding weer in balans te brengen. Dat is het mineraal Indium.

Indium is het mineraal nr 49 ook bekend onder IN. Met dit natuurlijke mineraal gaat alles wat makkelijker. 1 a 2 druppels per dag is voldoende om je energieker te voelen, beter te slapen, meer in balans met jezelf te komen en je vruchtbaarheid te vergroten. Dus ook als je niet zwanger wilt worden maar wel beter in balans bijvoorbeeld na je zwangerschap is dit mineraal ook absoluut aan te raden.

Ik gun jou ook een mooie zwangerschap en raad je van harte indium en natuurlijk gezonde voeding aan. Daarnaast is er nog een natuurlijk mineraal dat je kan helpen. Dat is het mineraal Okinawa

Door het gebruik van Indium en Okinawa geraakt je lichaam weer in balans en vergroot je de kans om zwanger te worden. Je wordt hierdoor namelijk vruchtbaarder. 

Naast een gezonde leefstijl dat belangrijk is om zwanger te geraken en een gezonde zwangerschap te hebben kan naast Indium het natuurlijke zeekoraal mineraal Okinawa absoluut helpen. Okinawa is een zeekoraal mineraal dat leeft in de meest zuidelijke eilanden van Japan. Okinawa bevat honderden eilanden in het zuidelijke gedeelte van Japan. Het is het meest pure en natuurlijke mineraal- en spoorelementensupplement, afkomstig van Sangokoraal uit Okinawa, een eiland bij Japan. Het is het enige koraal, van de 2500 soorten in de wereld, waarvan de samenstelling vrijwel identiek is aan die van het menselijk bot.

De combinatie een gezonde leefstijl met de mineralen Indium en Okinawa kan je zeker helpen om je vruchtbaarheid te vergroten.

Heel belangrijk als je zwanger wilt geraken is te zorgen dat je geen vitamine tekort hebt. Dus kijk ook voor je zwangerschap naar je leefstijl. Een methode die je hierbij kan helpen is de BRAVO methode. 

BRAVO staat voor de volgende elementen: 

B – bewegen zorg iedere dag voor minimaal een half uur beweging. Heb je  een zittend beroep, het brengen en halen van je kind dat al naar school gaat te voet of per fiets helpt je al om aan dit half uur beweging per dag te komen. 

R – Rook niet. De giftige stoffen in de tabak hebben een bad spirit en zijn zeker niet bevorderlijk voor de gezondheid of om zwanger te geraken. 

A- Beperk of stop met alcohol drinken als je zwanger wenst te geraken. 

V- Zorg voor gezonde voeding met veel vitamines en mineralen om je energie te verhogen en je vruchtbaarheid. 

O– Denk aan jezelf en zorg voor ontspanning, stress is absoluut slecht voor je zeker als je zwanger wilt worden. Dus boek die reiki massage, ga een dag naar de sauna met je vriendin etc. Zorg op tijd voor ontspanning van lichaam en geest en geef aandacht wat echt belangrijk is. 

Kijk hier voor een