we are on our way

Het is zo leuk om met je baby op vakantie te gaan. Heerlijk om samen met je baby de wereld te ontdekken. Er zijn zoveel mogelijkheden van dichtbij huis in Nederland, in Europa of daarbuiten. Voor ieder wat wils. We hebben verschillende kind- en babyvriendelijke vakantiemogelijkheden voor je onderzocht en verzameld.

babyenouders op vakantie met gezin

Kind en baby vriendelijke vakanties

babyenouders vakantie alpen bergen

In de Alpen

Er zijn veel leuke hotels en accommodaties die uitermate geschikt zijn voor baby’s en jonge kinderen om in de alpen op vakantie te gaan. Een uitgebreid overzicht vind je hier. 

babyenouders vakantie Nederland

Nederland

Lekker genieten in eigen land met je gezin. Van de zee, tot het IJsselmeer, Drente of de Veluwe. Er zijn zoveel mooie plekjes in Nederland waar je kunt genieten samen. Lees verder hier.  

babyenouders vakantie Europa

Europa

De leukste vakantie bestemmingen in Europa. Van zonnig Portugal, tot bella Italië tot Scandinavië en alles daar tussenin. Stedentrip, weekend weg of je zomervakantie. Lees hier verder. 

babyenouders bolivia
babyenouders costa rica

Verbreed je wereldbeeld

Mooie herinneringen maken, leren dat er meerdere culturen en leefgewoontes zijn en er meer is dan het leventje in Holland.

maak een verre reis die bij je past

Welke bestemming past bij jullie als gezin? Maak een vakantie bucketlist van de dingen die je wilt hebben gezien als je je verre reis gaat maken.

bijzondere vakanties om nooit te vergeten

Hoe plan en regel je een verre reis zodat het een vakantie wordt om nooit te vergeten? Hoe kies je een reisstijl die bij jullie als familie past?

Met je baby op vliegvakantie wat neem je mee?