Veiligheid van je kind de hoogste prioriteit

Of het nu gaat om in en rondom je huis of als je met je baby op pad gaat,  laat de veiligheid steeds voorop staan bij de keuzes die je maakt bij aanschaf van spullen voor je baby of het babyproof maken van je huis.  

Een peuter die leert traplopen is voor ouders vaak een bron van angst. Je kind wil graag zelfstandig de trap op en af, maar de vaste trapleuning hangt te hoog. Daar is nu een oplossing voor: de mippaa® Stair Trainer. speciaal ontwikkeld voor kinderen. Award winning innovatie die je peuter helpt om goed de trap op en af te komen. Nu extra voordelig. Aanbiedings set van Mippaa, Set A + B

Ouders blijken vaak bij het eerste kind te laat met veiligheidsmaatregelen voor in en rondom het huis.

Jaarlijks komen honderden kinderen op de eerste hulp terecht door wasmiddelcapsules. De felgekleurde kussentjes lijken net snoepjes.

Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen nog geen link leggen tussen oorzaak en gevolg. Dus bescherm je jonge kind (eren) goed tegen gevaren.

Kies het beste autostoeltje voor je kind. Voorkom een miskoop en ga voor een veilig en tevens handig autostoeltje.

Praktisch en veilig
Huis en tuin kindveilig

Een vrolijk huis is een veilig huis 

Met deze autostoel van Recaro neem je je kindje veilig mee vanaf de geboorte totdat het kind een lengte van 105 cm of een gewicht van 18 kg bereikt. Je kunt het autostoeltje gemakkelijk met één hand 360° draaien. Een voordeel is dat je dankzij de draaibare autostoel je je kindje uit de autostoel kunt halen zonder dat je je rug hoeft te bezeren.

Veiligheid
Dankzij de ISOfix bevestiging maak je het autostoeltje gemakkelijk en veilig vast aan je auto. De autostoel is voorzien van inklapbare ‘vleugels’ waardoor je de zijkant van de autostoel maximaal beschermd is in het geval van zijwaartse aanrijding. Wanneer je de autostoel installeert kun je aan de indicator zien of je de stoel correct hebt geïnstalleerd.

Kijk voor meer informatie Recaro Autostoeltje Car Seat ZERO.1 R129 i-Size – Indy Red

babyenouders kind speelt met stopcontact

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Wist je dat meer dan de helft van de kinderen van 0 tot 4 jaar op de spoedeisende hulp terechtkomen door een ongelukje in en rondom het huis. Van de trap vallen staat op nummer 1, gevolgd door verbranden en beklemming ( vinger tussen deur en dingen steken in het stopcontact).